ΜΙΑ ΜΑΡΚΑ ΜΕ ΚΥΡΟΣ

Απο το εργαστηριο ενος γιατρου στο παρισι, στα φαρμακεια τησ γαλλιασ για περισσοτερα από 65 χρονια, μεχρι σημερα στα παρασκηνια των φωτογραφισεων, οπου το lait-crème Concentre αποτελει το πιο αγαπημενο προϊον.

Το 1950, ένας δερματολόγος σε ένα νοσοκομείο του Παρισιού, εξειδικευμένος στις δερματικές παθήσεις, δημιουργεί το Lait-Crème Concentré, το θρυλικό προϊόν που κατέληξε να πωλείται κατά εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο.

Έκτοτε, η Embryolisse ακολουθώντας την ίδια φιλοσοφία του γιατρού σχετικά με τις απαιτήσεις για την αποτελεσματικότητα και την ανοχή της περιποίησης του δέρματος, δημιουργεί τη δική της ιστορία και αποκτά την κατάλληλη εμπειρία στα δερμοκαλλυντικά προϊόντα. Μέσα από αυτή την εμπειρία γεννιέται μια ολόκληρη σειρά προϊόντων περιποίησης, που δίνει τη σειρά της σε προϊόντα προετοιμασίας πριν το μακιγιάζ και καταλήγει να είναι το μυστικό ομορφιάς που περνά από μητέρα σε κόρη, από γενιά σε γενιά.

Η σειρά προϊόντων της Embryolisse καλύπτει όλες τις ανάγκες του προσώπου και του σώματος και διατηρεί την επιδερμίδα υγιή και όμορφη. Είναι η μοναδική που έχει εγκριθεί από δερματολόγους, από χημικούς και επαγγελματίες του μακιγιάζ.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

ΔΕΡΜΟΚΑΛΛΥΝΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ.

Απαραίτητη: Η υγεία και η όμορφη εικόνα της επιδερμίδας απαιτεί καλή ενυδάτωση. Οι συνθέσεις της Embryolisse παρέχουν όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για να επιτύχουν τα σωστά επίπεδα υγρασίας. Δεν περιέχουν τίποτε περιττό, ώστε η επιδερμίδα να μην υπερευαισθητοποιείται χωρίς λόγο.

Αποτελεσματική: Η Embryolisse επιλέγει με αυστηρότητα ενεργά συστατικά με αναγνωρισμένες ευεργετικές ιδιότητες και μεγάλη ιστορία χρήσης στην ιατρική επιστήμη και την κοσμητολογία, όπως βούτυρο καριτέ, κερί μέλισσας, aloe vera, σόγια, σε συνδυασμό με δερματολογικά ενεργά συστατικά, όπως το υαλουρονικό οξύ και το κολλαγόνο.

Φυσική: Οι συνθέσεις της Embryolisse αξιοποιούν ενεργά συστατικά φυτικής προέλευσης, τα οποία παράγονται από άνθη και καρπούς.

Υψηλής ανοχής: Όλα τα προϊόντα της Embryolisse συμμορφώνονται με τους αυστηρούς κανόνες σύνθεσης προϊόντων, οι οποίοι έχουν τις ρίζες τους σε φαρμακευτικές πρακτικές. Παράγονται υπό την επίβλεψη φαρμακοποιού και ελέγχονται από δερματολόγους, ώστε να ενσωματώνουν τα κατάλληλα ενεργά συστατικά στις κατάλληλες ποσότητες και να είναι ανεκτά ακόμη και από τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες.

Η Laboratoires Embryolisse, που διατίθεται στα φαρμακεία εδώ και 65 χρόνια, σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων περιποίησης επιδερμίδας που σας υποστηρίζει σε καθημερινή βάση στην προσπάθειά σας για υγεία και ομορφιά.
Πιστέψτε με: δοκιμάστε ένα προϊόν Embryolisse και θα το υιοθετήσετε για πάντα...